Bejelentés


KÉTBODONYI HORGÁSZEGYESÜLET Alapítva: 1975

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Sok szeretettel várjuk a családok jelentkezését 2021.09.04- én megrendezésre kerülő Családi versenyünkre.
A versenyen 2-4 főig vehetnek részt a csapatok (családok), csapatonként max 4bottal. Nevezési díj felnőtteknek 1000ft, gyerekeknek 300ft.
Nevezési határidő Augusztus 30.
A verseny reggelén 7 órától sorsolás, 8óratol verseny.

 

Meghívó házi horgászversenyre

Minden tagunkat szeretettel várunk a 2021.07.17-én megrendezésre kerülő házi horgászversenyünkre.

Nevezési díj: 1 000 Ft/ Fő

A versenyre csak tagjaink jelentkezését várjuk. Nevezési határidő: 2021.07.15-e. Jelentkezni csak a befizetett díj ellenében van lehetőség.

 

 

Szeretettel várunk minden kedves sporttársunkat és családtagjait.

 

Kétbodonyi HE Elnöksége

 

 

 

 

 

Minden tagunknak szeretnénk kedveskedni, egy házi Pontyfogó verseny lehetőségével. Aki szeretne részt venni versenyünkben, semmi más dolga nincs, mint lefotózni a kifogott halat, lemérlegelni, majd a fényképet elküldeni nekünk a ketbodonyito@citromail.hu email címre, vagy kiposztolni a Kétbodonyi Horgászegyesület facebook csoportjába

10 kg feletti fogás esetén a szabályok szerint, értesíteni kell az aktuális Halőrt is. Tárgyi díjazásban részesül az a 3 horgász, akik a legnagyobb Pontyot fogják. Díjakat a jövő évi első taggyűlésen osztjuk ki a szerencsés nyerteseknek. Sok sikert kívánunk minden kedves Tagunknak!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!